Ticketverkoop voor vrienden van het cultuurcentrum herstart 17 juni

Zondag 10 juni maakte de ticketverkoop van het cultuurcentrum een slechte start. Vele vrienden van het cultuurcentrum, die vanaf dan tickets konden bestellen, ondervonden problemen. De reden hiervoor was een capaciteitsprobleem, dat nu door de provider is rechtgezet. Omdat het cultuurcentrum de mislukte bestellingen eerst wil rechtzetten, werd de verkoop stopgezet.

Bestelde je zondag ook tickets en ondervond je:

  • geen problemen en heb je je tickets ondertussen ook ontvangen via e-mail? Dan hoef je verder niets te ondernemen, deze tickets blijven geldig.
  • problemen bij het betalen van je bestelling en de ontvangst van de tickets? Indien het cultuurcentrum je hierover nog niet contacteerde, contacteert het je deze week nog. Tegen het einde van de week zouden alle fouten rechtgezet moeten zijn.
  • problemen om op de ticketsite terecht te komen en kon je geen bestelling doen? Dan kan je zondag 17 juni opnieuw tickets bestellen.

Vóór zondag 17 juni zijn alle problemen rechtgezet en start de ticketverkoop opnieuw.

Nieuwe start ticketverkoop

Voor vrienden van het cultuurcentrum (met vriendenpas):

  • Op zondag 17 juni om 9u start de online ticketverkoop.
  • Op maandag 18 juni om 10u kan je ook aan de balie van UiT in Mechelen tickets kopen.

Voor klanten zonder vriendenpas: 

  • Op maandag 25 juni om 10u start zowel online als aan de balie van UiT in Mechelen de ticketverkoop.

De ticketprovider garandeert dat het probleem zich niet meer zal voordoen en zal de verkoop extra monitoren. Het cultuurcentrum excuseert zich voor de problemen en dankt alle cultuurliefhebbers voor hun begrip.

www.cultuurcentrummechelen.be