Open call naar jonge makers: volg 3 maanden artistieke coaching

Ben je een kunstenaar, maker, performer, collectief, curator… uit eender welke discipline, tussen 16 en 30 jaar en heb je een link met Mechelen? Heb je altijd al samen willen werken met een artistiek huis in Mechelen? 

Schrijf je dan in voor het project NEST. Inschrijven kan tot en met 7 januari 2018 

 

Ingeschreven, wat dan?

In januari vinden er selectiegesprekken plaats. Een vijftal geselecteerden kunnen zichzelf en hun artistieke idee ontwikkelen tijdens het traject NEST. Van februari tot april kunnen jonge makers een begeleidingstraject volgen van drie maanden. De jonge makers kunnen met de nodige professionele ondersteuning naar een eindpresentatie in mei 2018 toewerken. 

Met deze artistieke coaching zal NEST jonge makers uitdagen, hen laten experimenteren en hen een eigen signatuur laten ontwikkelen. Daarnaast voorziet het project ook in technisch en productionele ondersteuning. Denk maar aan werkruimte, een toonmoment, communicatie en techniek.

De deelnemende partners bieden de jonge makers een professioneel netwerk en zullen mee coachen op maat. Door deze unieke samenwerking krijgen de jonge artiesten toegang tot de professionele praktijk.

Meer info

 

Partners

Een initiatief van H30 Artistieke WerkplekCultuurcentrum en Mechelen Talentenfabriek
Met steun van de lokale culturele partners Beeldsmederij DE MAANARSENAAL/LAZARUSkunstencentrum nonaConservatorium MechelenAcademie voor Beeldende Kunst Mechelen.