WORKSHOP 'HORMOONYOGA'

Lezing of congres, Gezondheid en zorg

Met Sari Schnitfink. Lees meer

Hormoonyoga of hormonale yogatherapie is een dynamische vorm van yoga die specifiek gericht is op het verhelpen van klachten die kunnen optreden tijdens de overgang door middel van het bevorderen van de aanmaak van hormonen. De methode is ruim 20 jaar geleden ontwikkeld door de Braziliaanse Dinah Rodrigues en bestaat uit een vaste serie yoga-oefeningen, gecombineerd met een krachtige ademhaling en het sturen van energie naar de meest belangrijke klieren, alsmede ontspanningsoefeningen en visualisatie. Deze yoga is een weldaad voor elke vrouw die haar algemene gezondheid en vitaliteit wil behouden of versterken. Niet alleen vrouwen in de menopauze, maar alle vrouwen vanaf 35 jaar hebben er baat bij dat hun hormoonhuishouding gunstig wordt beïnvloed.

Voorzichtigheid is geboden bij verstoringen van de vrouwelijke organen, kanker, hart- en vaatziekten. Neem contact op in geval van twijfel of vraag advies aan je behandelend geneesheer.

Zowel vrouwen met enige als jarenlange yoga-ervaring zijn welkom. Na de workshop bezit je alle benodigde kennis om de serie zelf te beoefenen.

Sari studeerde bij Dinah Rodrigues en behaalde het getuigschrift level 1, 2 en 3. Ze onderwijst deze vorm van yoga met veel enthousiasme en put uit jarenlange ervaring.

€95 p.p. (incl oefeningenkaart en soep)

Min. 6 – max. 12 pers.

Zorg voor een lunchpakket, soep wordt door ons voorzien.

Inschrijven kan via https://www.supersaas.be/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. Je reservering is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op reknr. BE709731 6766 3625.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Yoga & Co v.z.w.
Brusselsesteenweg 376
2800 Mechelen
zondag 14 november 2021 van 11:00 tot 17:00
Yoga & Co vzw

€ 95,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 19,0

www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_v...
info@yogaenco.be
www.yogaenco.be