Workshop Bloemenkroon

Cursus of workshop, Creativiteit

Wil jij genieten van wat 'quality time' voor jezelf, met jouw dochter, nichtje, zusje,…? Samen maken jullie de mooiste bloemenkroon. Zij kiest de bloemen en jij maakt de kroon voor haar, want dat vereist wel wat techniek! Of heb je zin in 'me-time' en kom je gewoon lekker alleen? Dat kan natuurlijk ook! Lees meer

In deze workshop ga je ontspannend aan de slag met een leuk resultaat op het einde. Je gaat naar buiten met een mooie bloemenkroon, voor jezelf of voor jouw kleine 'partner in crime' en dit is bijvoorbeeld ook perfect om op te zetten tijdens een feestje of voor mooie foto’s op een uitnodiging.

Wat mag je allemaal verwachten in deze workshop?

Een leuke workshop waar je jouw creativiteit met bloemen de vrije loop kan laten gaan. Wil je een volle en dramatische kroon of liever een speels, subtiel bloemdetail voor in het kapsel? Dit kan allemaal. Je leert de techniek voor het maken van een bloemenkroon die je eindeloos kan blijven gebruiken voor verschillende looks.
En je hebt natuurlijk de tijd om al jouw vragen te stellen.

Dit allen doen we op de gezellige Workshop Fair @ Baarbeekhoeve.


Ruth van Studio Cara is bezig met alles dat met 'beauty' te maken heeft. Zo is een MUA (Make-up Artist), haarstyliste én begeleidt ze workshops met bloemen. Ze is een dame met kleur en positieve energie. Tijdens de workshop legt ze voldoende aandacht op de techniek, helpt ze jou en is er ook altijd aandacht voor de mini die meedoet.

Minimum acht deelnemers, maximum tien deelnemers.

Toon kaart Baarbeekhoeve
Baarbeekstraat 24
2800 Mechelen
ma 22/04/19 van 15:00 tot 17:00
€ 55,0
spot-workshops.be/workshop-fair-bloem...
spot-workshops.be/workshop-fair-bloem...