Webinar - Waarnemingen.be

Waarnemingen.be is het grootste natuurplatform van België. Samen met onze noorderburen (waarneming.nl) verzamelen de duizenden waarnemers de grootste densiteit aan natuurgegevens ter wereld. Waarnemingen wil iedereen in staat stellen om via het internet natuurwaarnemingen op te slaan en te doelen. Zo leggen we de natuurrijkdom vast voor nu én voor de toekomst. Waarnemingen is ook een schat aan informatie voor lokale natuurwaarnemers, beheerders en gebruikers. Zo heeft het de beste automatische beeldherkenning van Europa de je met één druk op de knop verteld wat je voor je lens had. Ontdek in een oogopslag welke soorten gezien werden in je buurt of waar die ene zeldzaamheid nog waar te nemen is. Sinds kort zit de website in een nieuw jasje.

Lees meer


In deze webinar leer je hoe ook jij in twee kliks een waarneming kan toevoegen en elke foto voor jou kan laten herkennen, hoe je kan terugvinden wat je zoekt in de schat aan informatie en welke handige tools waarnemingen.be jou te bieden heeft.

Inschrijven

Schrijf je op voorhand in via de link onderaan deze pagina. Je krijgt meteen een email ter bevestiging (waarschijnlijk in je map ongewenste email). Een uur voor aanvang krijg je een email ter herinnering. De dag na de uitzending krijg je een email met daarin een evaluatieformulier,de link om te herbekijken en wat extra informatie.

Om kwaliteit te garanderen werken we met een maximum van 1000 inschrijvingen.

Praktisch

Wat is een webinar? Een online lezing: je hoort en ziet de spreker en kan vragen stellen via de chat.  Deze webinar is vooraf opgenomen, de presentator beantwoord je vragen via de chatfunctie.
Hoe? Vanuit je zetel thuis via internet op je eigen pc, laptop of tablet.
Tip: bekijk vooraf onze Veelgestelde vragen

 

>> Ik schrijf me in voor het webinar <<

Toon kaart Thuis achter je computer
Coxiestraat
2800 Mechelen
do 24/10/19 van 19:30 tot 20:30
Natuurpunt CVN
joelle.laes@cvn.natuurpunt.be
0492 25 39 86
www.natuurpunt.be/agenda/webinar-waar...