VORMING ‘BOOST GEDEELDE MOBILITEIT IN JE BUURT’ MECHELEN

0.3.1.0.1, Milieu en natuur

Stad Mechelen zet in op gedeelde mobiliteit! Met de campagne ‘Delen is voor iedereen’ wil de stad zo veel mogelijk Mechelaars de switch naar autodelen en andere vormen van deelmobiliteit laten maken. Zin om deelmobiliteit samen met de stad mee te promoten? Kom dan zeker naar de online vorming ‘Gedeelde mobiliteit verankeren in je buurt’ van Autodelen.net, het Vlaamse netwerk voor Autodelen en gedeelde mobiliteit. Lees meer

Tijdens de vorming (1u) word je ondergedompeld in het Mechels (en Vlaams) gedeelde mobiliteitslandschap. Daarnaast krijg je tools aangereikt om auto-, fiets- en stepdelen in jouw buurt aan de man te brengen (hoe communiceer ik erover in mijn buurt ? Welke acties kan ik ondernemen?). Tenslotte maak je kennis met de Mechelse campagne en kom je te weten hoe je jouw steentje kan bijdragen. Je krijgt op voorhand de praktijkgids rond dit thema. Voor ieder wat wils in deze boeiende online vorming dus.
Deze vorming is gericht op zowel nieuwe als reeds bestaande ambassadeurs en vrijwilligers. Ook nieuwsgierigen die willen bijleren over gedeelde mobiliteit en het huidig gedeelde mobiliteitslandschap zijn van harte welkom!

De online vorming vindt plaats op 23/02 om 19u.

Inschrijven is gratis, maar verplicht via volgende link: https://forms.gle/oPRdax6PYDzr4FVP6.

Meer info over de campagne ‘Delen is voor iedereen’ vind je hier: delenisvooriedereen.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ONLINE EVENT
Online event
2800 Mechelen
dinsdag 23 februari 2021 van 19:00 tot 20:00
Autodelen.net
gratis
info@autodelen.net
www.autodelen.net/events/event/vormin...