#VitaalViraal: Post net als Waldek uit 'Thuis' je experiment online en steun kansarme jongeren

In ons kot blijven? Dat is geen reden om niet te blijven experimenteren. In tegendeel! Zolang de lockdown duurt, toont Technopolis je hoe je kot omtovert tot een echt proefjeslab! Volg Technopolis op YouTube, TikTok, Instagram en Facebook voor een dagelijkse portie #LockdownLab-experimenten die je perfect thuis kan uitvoeren en blogposts over dingen die je moet geweten hebben. Daarnaast vind je ook talloze experimenten op www.technopolis.be. Lees meer

We zijn benieuwd naar het resultaat van jouw experimenten! Meer nog, per video met #VitaalVitaal en waarin Technopolis getagd wordt, geven we € 10 aan Deelbaar Mechelen vzw, een organisatie die concrete inspanningen doet om de digitale kloof tussen kansarme en kansrijke jongeren te verkleinen door tweedehandslaptops aan te kopen voor kinderen uit kwetsbare gezinnen.

Bart Van Avermaet, beter gekend als Waldek uit ‘Thuis’, gaf alvast het goede voorbeeld! Hij daagde vervolgens ‘Thuis’-collega Tina Maerevoet uit om zelf een experiment uit de #LockdownLab-reeks van Technopolis. Wie daag jij uit?

Het doel is dat zoveel mogelijk bekende én onbekende Vlamingen elkaar de komende weken uitdagen om online experimenten uit te voeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Technopolis
Technologielaan 1
2800 Mechelen
Van wo 29 april 2020 00:00 tot di 30 juni 2020 23:59
Technopolis
gratis