vintage fotozoektocht

Ontdek de mooiste plekjes van Mechelen aan de hand van vragen en oude foto's met de 'kickbike'. Tijdens de hele tocht zal je verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Deze activiteit is dus ideaal als teambuilding, maar is zeker ook een relax uitstapje met de hele familie. Lees meer

We spreken steeds af in de Kruidtuin vlak aan cafe ViaVia, daar krijg je alle uitleg en materiaal dat je nodig hebt om de tocht tot een goed einde te brengen. Hier worden er ook verschillende groepen gemaakt.

Vind de juiste weg aan de hand van foto's. Tijdens de hele tocht zal je verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Deze activiteit is dus ideaal als teambuilding, maar is zeker ook een relax uitstapje met de hele familie.

Reservaties dienen tenminste een week op voorhand gedaan te worden. Auto's kunnen geparkeerd worden op de betaalparking van De Zandpoortvest, begin en eindpunt van de tocht zijn beiden in de Kruidtuin. De tocht duurt ongeveer drie tot vier uur. Indien gewenst kan er ook gepauzeerd worden op een terrasje op de grote markt.

Er is ook een kortere versie beschikbaar van ongeveer 2 uur. Deze kost 25 euro.

Inbegrepen in de prijs: kickbike, fototocht en begeleiding, prijs is inclusief btw.

Toon kaart Mechelen - Historische binnenstad
Grote Markt 1
2800 Mechelen
Urban escape
€ 28,0
0477 79 93 53
info@urbanescape.be
www.urbanescape.be