Vincent Rietveld gaat voor de Louis d'Or - De Warme Winkel

Theatervoorstelling, Tekst en muziektheater

Waar de prijzenkast van het collectief De Warme Winkel langzaam volstroomt, staat Vincent Rietveld op persoonlijk vlak nog droog. Daar probeert hij met deze voorstelling verandering in te brengen. Lees meer

We worden geboren. We leven. We sterven. We glijden of vechten ons langs de hoogte en dieptepunten. We slikken onze tegenslagen en counten onze blessings.  Als we inzoomen op het persoonlijk verhaal dan vinden we avonturen, twijfels, zwaar bevochten ontwikkelingen en een levensloop die het verfilmen waard is. Maar zoomen we uit, dan blijkt dat alles niet meer dan een grijs, niet te identificeren, vervuilend stukje overbevolking in een zee van onbeduidendheid. Er is maar één manier om je aan deze soep van middelmatigheid te onttrekken: prijzen winnen.

De voorstelling is onderdeel van een serie waarin De Warme Winkel mogelijke antwoorden onderzoekt op de vraag; hoe verhoud je je als individu tot de overbevolking waar je deel van uitmaakt? En hoe kan je je wapenen tegen het besef van overtolligheid? In deel 1 (2021) staat ‘moord’ op het programma, gevolgd door ‘ascese’ in deel 2 (2020). Nu echter eerst deel 3 waarin ‘excelleren’ als mogelijk antwoord wordt onderzocht.

Vincent Rietveld gaat voor de Louis d'Or
Toon kaart kunstencentrum nona
Begijnenstraat 19
2800 Mechelen
vrij 15/03/19 van 20:30 tot 22:00
kunstencentrum nona

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 3,0

www.nona.be/nl/programma/podium/vince...
info@nona.be