Urban Jungle: Coffee, Plants, Art

Tentoonstelling, Meerdere kunstvormen

We lanceren ons allereerste pop-up event in de djeu gallery! Dit wordt de ultieme shopping ervaring voor koffie, planten & kunst die je niet mag missen! Lees meer

Bereid je voor om verrast te worden! Onze locatie, een jaren '50 huis midden op een bouwwerf in Mechelen is de locatie van dit spectaculaire pop-up event. Achter de afgebrokkelde gevel gaan stijlvol ingerichte kamers schuil met zicht op een gezellige stadstuin.

PLANTS / Het pand wordt omgetoverd tot een urban jungle met trendy kamerplanten. We kozen voor de meest vibrante exemplaren met felle kleuren en grafische patronen om ze te matchen met de graffitiwerken van onze kunstenaar KIWI.

COFFEE / Zeg nooit, "Voor mij gewoon koffie". Onze barista David William Deweerdt selecteerde de beste Belgische 'specialty' koffie, gebrand door MOK Specialty Roastery.

Neem je koffie geserveerd in een met graffiti versierde mok van onze KIWI artiest om door de pop-up jungle te wandelen terwijl je de kunstwerken van deze jonge, veelbelovende artiest bewondert.

ART / Nog nooit gehoord van KIWI? De Brusselse kunstenaar met Portugese roots kleurt stadsmuren over de hele wereld en dicht bij ons in Brussel, Vilvoorde en Mechelen. Tijdens het de expodagen kan je hem in levende lijve aan het werk zien terwijl hij de muur van de gallerij betovert. Exclusief voor dit pop-up evenement decoreerde hij plantenpotten en koffiemokken en maakte hij reproducties van zijn meest spraakmakende graffitiwerken gedrukt op staalplaat.

Zo kan elke kunstliefhebber een kunstwerk mee naar huis nemen om te dragen, om uit te drinken, of om zijn huis mee te decoreren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart djeu
Battelsesteenweg 309
2800 Mechelen
Van 19 november 2021 tot 12 december 2021 (vr van 11:00 tot 18:00, za van 11:00 tot 18:00, zo van 11:00 tot 18:00)