The Secret Diary of Nora Plain - Nora Fischer

Concert, Klassieke muziek

Een liedcyclus die omgeven is door de broeierige klanken van een strijkkwartet en de onvoorspelbare ritmiek van een drummer. Met teksten van singer-songwriter Lucky Fonz III en muziek van Morris Kliphuis! Lees meer

The Secret Diary of Nora Plain vertelt het intieme verhaal van Nora Plain die een eigen leven probeert te leiden in een wereld die alsmaar meer wil binnendringen – tot in haar diepste gedachten en gevoelens. Een persoonlijk en indringend relaas over de verhoudingen tussen maatschappij, privacy, paranoia en veiligheid.

Deze liedcyclus is omgeven door de broeierige klanken van een strijkkwartet en de onvoorspelbare ritmiek van een drummer. De teksten zijn van de Nederlandse singer-songwriter Lucky Fonz III en Morris Kliphuis schreef de muziek. Het ensemble laat zich inspireren door zowel de liedcycli van Schubert als The Juliet Letters van Elvis Costello & The Brodsky Quartet, maar ook door Bjo¨rk, Ligeti en de punkrockgroep Fugazi. In een hybride muzikale taal blazen ze deze vorm nieuw leven in in een grensverleggend project met teksten en muziek van nu.

The Secret Diary of Nora Plain
Toon kaart oude zaal
Begijnenstraat 19
2800 Mechelen
zo 03/05/20 van 17:00 tot 18:00
kunstencentrum nona
www.nona.be/nl/programma/secret-diary...
info@nona.be