The Courage to be Disliked (première) - Cie de KOE

Theatervoorstelling, Tekst en muziektheater

Een puissant rijke vrouw daalt elke week de marmeren trappen van haar penthouse af, recht naar de borrelende onderbuik van de stad. Daar observeert, fileert en memoriseert ze tot in detail wat ze ziet, hoe weerzinwekkend ook. Na elke tocht deelt ze haar mijmeringen: ze mag dan wel rijk zijn, ze is ook genereus.  Lees meer

Natali Broods speelt voor het eerst bij de KOE alleen. Met een documentaire over een toneelstuk dat over maken van een documentaire gaat, trekt de KOE alle digitale registers open. Verwacht je niet aan een doorsnee livestream, maar bereid je voor op een gloednieuw genre: de scripted reality one woman live stream making of show. De KOE komt naar je toe. Met een camera als extra personage en Mechelen als figurant, staat de KOE met een been op je stoep, en met het andere op het podium.

Het resultaat is een dynamische, multimediale voorstelling waarmee de KOE op haar typisch eigengereide wijze de rekbaarheid van begrippen als afstand en aanwezigheid uitdaagt. Goed om weten: net als bij een klassieke voorstelling is het aantal plaatsen voor de livestream beperkt. Bestel dus tijdig je tickets ;-)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online (live @ nona)
Begijnenstraat 19/27
2800 Mechelen
do 1 april 2021 van 20:30 tot 22:00 vr 2 april 2021 van 20:30 tot 22:00 za 3 april 2021 van 20:30 tot 22:00
kunstencentrum nona

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 2,0

www.nona.be/nl/programma/courage-be-d...
info@nona.be