Tai ji - Instapweekend

Cursus of workshop, Gezondheid en zorg

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, … Start met tai ji. Lees meer

Evenwicht in beweging organiseert in januari twee instapweekends, één in Leuven en één in Mechelen. Beide weekends richten zich tot iedereen die wil kennismaken met en wil proeven van tai ji. Wie wil, kan daarna aansluiten bij één van onze bestaande groepen.

Tai ji verenigt een gezonde geest met een gezond lichaam. Via een zachte vloeiende beweging op het ritme van je ademhaling streven we naar zowel uiterlijke als innerlijke ontspanning en rust. Dit helpt ons meer energie op te bouwen en te behouden en meer bij onze eigen kracht te komen.
We werken volgens de principes van het Daoisme, een oude Chinese levensvisie die helpt in de zoektocht naar harmonie en balans in jezelf en met je omgeving. Vanuit een sfeer van rust en eenvoud zoeken we naar een natuurlijke en gegronde houding en een natuurlijke beweging. Tai ji biedt een zachte weg van ontspanning, loslaten en ervaren.

Op het programma staan:
• 5 relaxatieoefeningen
• Deel 1 van de korte (yang)vorm
• Basisoefeningen per twee
• Meditaties

Elke dag is opgedeeld in 2 blokken. Van 10 tot 13u en van 14.30u tot 17u. Je kan een lunch meenemen of we gaan in groep lunchen. Hierop kan apart ingetekend worden tijdens je inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Johan Janssens
Toon kaart Scheppersinstituut
Melaan 16
2800 Mechelen
za 27 januari 2018 van 10:00 tot 17:00 zo 28 januari 2018 van 10:00 tot 17:00
Evenwicht in Beweging
€ 80,0
Taiji_quan@skynet.be
0498 68 29 56
Taijiquanforall@gmail.com
www.evenwichtinbeweging.be