Stoffen Spektakel Mechelen

De grootste stoffenbeurs van België komt ook dit voorjaar weer naar de Nekkerhal in Mechelen. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringsstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alle stoffen kan je hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om je stoffen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er stoffenverkopers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zul je nergens anders vinden! Lees meer

Op het Stoffen Spektakel word er door een regionale naaimachinedealer gedemonstreerd hoe je het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste naai- en lockmachines van meerdere merken. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om je te tonen hoe je je nog beter kunt scholen in het verwerken van kleding.

Het Stoffen Spektakel is voor iedereen gratis toegankelijk.

Als je het hier niet kan vinden, vind je het nergens!

Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat je afreist altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel of er wijzigingen zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Nekkerhal
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen
donderdag 21 mei 2020 van 10:00 tot 17:00
Stoffen Spektakel
gratis
www.stoffenspektakel.nl