START-2-YOGA

Cursus of workshop, Gezondheid en zorg

Sommige mensen lopen al een tijdje rond met het idee om te starten met yoga. Toch zijn er soms obstakels die hen ervan weerhouden om de stap naar de studio te zetten. Voor hen riepen we deze 5-delige lessenreeks in het leven. Lees meer

Zou jij willen starten met yoga, maar ben je (om welke reden dan ook) onzeker? Zou je graag al wat basisbagage mee hebben voor je instapt in andere lessen? Of ben je al een tijdje bezig met yoga en wil je een opfrissingscursus van een aantal poses? Dan is deze Start-2-Yoga iets voor jou.

De docenten gaan samen met jou op pad. Ze laten je kennismaken met een yogastijl: hatha, yin, vinyasa, kundalini en meditatie. Ademhalingstechnieken komen ook aan bod en een inleiding in de yogafilosofie.   

Inschrijven kan via https://www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_vzw/Reserveren. Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijfgeld op BE709731 6766 3625.

Prijs: €65. Je kan de reeks ook betalen met een 10-beurtenkaart (€110). De overige 5 beurten kan je dan gebruiken voor de gewone lessen.

Je schrijft in en betaalt steeds voor de volledige reeks,. Betalings- en annuleringsvoorwaarden vind je op de website bij 'Prijzen'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Yoga & Co v.z.w.
Brusselsesteenweg 376
2800 Mechelen
Van vr 17 september 2021 19:45 tot vr 15 oktober 2021 21:00
Yoga & Co vzw

€ 65,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 13,0

www.supersaas.nl/schedule/Yoga_&_Co_v...
info@yogaenco.be
www.yogaenco.be