Speelgoedmuseum Mechelen - voor kinderen

Tentoonstelling, Erfgoed

Het speelgoedmuseum is ongetwijfeld één van de leukste musea ter wereld. Ontdek er je favoriete speelgoed en dat van je (o)ma en (o)pa. Wie tijdens een bezoek door de speelmicrobe werd gebeten, kan nadien in de speelruimte terecht. Lees meer

Bezoek het Speelgoedmuseum in Mechelen en bewonder één van de meest uitgebreide speelgoedcollecties. Verspreid over een oppervlakte van maar liefst 7000m2 vind je speelgoed van over de hele wereld, van vroeger en nu. De charme ervan wordt nog extra in de verf gezet door het aangepast kader.

DE GEZINSKOFFER:
De Gezinskoffer is een koffer voor het hele gezin boordevol spelletjes en
activiteiten om je bezoek aan het Speelgoedmuseum nog leuker te maken! Test
je geheugen met een Memory, verzin een heus schimmenspel bij de poppenkast,
maak je eigen berendans of speel een spelletje knikkeren in de Bruegelafdeling.

SPEELRUIMTE:
Terwijl oma, opa of de ouders kunnen verpozen in de cafetaria, kunnen de kinderen zich er vlak naast gaan amuseren in de vrije speelruimte. In de speelruimte voor kinderen tot zes jaar kunnen de allerkleinsten in een heus sprookjesbos allerlei spelletjes spelen. In de ruimte ernaast staat speelgoed voor de zes-plussers.

Kom zeker ook langs onze uitleendienst voor spelletjes. Wil je een mooie tekening maken, Monopoly spelen, met een poppenwagen rondrijden? Je kan het allemaal! Geef gewoon een pand in ruil aan de uitleendienst en je kan de hele dag met je favoriete spelletje spelen.

VERJAARDAGSFEESTJES:
Beleef een onvergetelijke verjaardagfeest tussen de knuffelberen, sjoelbakken, poppen, treinen,...! Hou je feestje in het Speelgoedmuseum van Mechelen!”

Toon kaart Speelgoedmuseum Mechelen
Nekkerspoelstraat 21
2800 Mechelen
Di Van 10:00 tot 17:00 Wo Van 10:00 tot 17:00 Do Van 10:00 tot 17:00 Vr Van 10:00 tot 17:00 Za Van 10:00 tot 17:00 Zo Van 10:00 tot 17:00
Speelgoedmuseum Mechelen

€ 9,8

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 2,0

reservatie@speelgoedmuseum.be
015/55 70 75
info@speelgoedmuseum.be
www.speelgoedmuseum.be