Selene's Garden/ Tolk/ Jan Van De Ven - 5 jaar Prinses Harte

Concert, Pop en rock

Het is feest! Want vzw Prinses Harte bestaat in 2018 vijf jaar. En dat feest sluiten we zaterdag af met 3 straffe artiesten: Selene's Garden, Tolk en Jan van de Ven. Lees meer

• SELENE'S GARDEN (19.30u)
Selene’s Garden zou volgens Luminous Dash één van Vlaanderens best bewaarde geheimen zijn. De band met 2 zangeressen en een uitgebreid instrumentarium, brengt muziek die omschreven kan worden als droompop; sfeervolle akoestische pop, bezwangerd door folk, jazz en wereldmuziek. De 6-koppige band word aangevuld met 3 strijkers, wat het geheel nog een extra portie dynamiek en melancholie geeft. Laat je meevoeren op een muzikale rollercoaster van stijlen en emoties.
http://vi.be/selenesgarden

Selene's Garden trad 5 jaar geleden op tijdens onze 24-uren-naaimarathon, zelf organiseerden ze twee jaar geleden een actie voor ons tijdens MFL.

• TOLK (21.15u)
Pop-rock in het Nederlands ...
Engelse pareltjes worden vertaald. De klassiekers van de Lage Landen worden daarbij niet vergeten! ... maar evengoed eigen nummers ...
Dit alles met een hard, grappig of melancholisch kantje!
http://www.vi.be/tolk

Ook Tolk heeft een hart voor Prinses Harte. Ze speelden al enkele malen op een huiskamerconcert tijdens MFL.

• JAN VAN DE VEN (23u)
In 1990 stond Jan Van De Ven met zijn groep in de finale van Humo's rockrally. Hij verloor toen van Gorki en Noordkaap. 25 Jaar later veroverde hij opnieuw vele harten, hij schopte het tot de finale van The Voice van Vlaanderen.
Een zestiger met een stem als een klok die steeds het meest aanstekelijke van zichzelf wil geven, rockend als een jong veulen.

Hij sluit - solo met zijn gitaar - ons feest af.

http://www.janvandeven.be/jan-van-de-ven/

PRAKTISCH
• Staand concert

5 JAAR PRINSES HARTE
Er staan dit weekend nog heel wat andere activiteiten op het programma: een optocht, een kerkconcert van Mira, bingo en een kindernamiddag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater 'Love begins @ 50'
Sint-Albertusstraat
2812 Muizen (Mechelen)
za 21/04/18 van 19:30 tot 02:00
Prinses Harte
€ 10,0
goo.gl/forms/rn94pBsncX7Ufe0f2
info@prinsesharte.be
0472 49 14 55
www.facebook.com/events/187551731826832
www.prinsesharte.be