Schermen 3 t/m 6 november 2020

Heb je ooit gedroomd om eens 'echt' de wapens te kruisen, om eens een duel uit te voeren zoals Dartagnan, maar dan wel op een veilige en sportieve manier?
De Mechelse schermclub 'De Maneschermer' biedt je de kans om dit uit te proberen. Wij voorzien de nodige beschermkledij (vest en masker) en schermwapens. Als schermwapen gebruiken we floretten: zeer licht, zeer buigzaam en ideaal om deze sport te leren. We beginnen met een initiatie van de basistechnieken. Eerst alleen, daarna met partner. En we eindigen, indien mogelijk, met een klein tornooi! Lees meer

Het is geschikt voor iedereen. Met fysiek geweld ga je zeker niet scoren. Met een combinatie van behendigheid, alertheid en snelheid kom je al een stuk verder.

We verzamelen elke morgen aan de sporthal IHAM. Voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar met een maximum van 30 deelnemers. De activiteiten starten om 9u en eindigen om 16u. De scherminitiaties (basisprincipes) worden gegeven van 9 tot 12u, met een korte pauze rond 10.45u. Hier worden de kinderen per leeftijd en niveau ingedeeld. Na de middag beoefenen we allerlei balsporten.

Meebrengen: sportkledij, ook reservekledij, zwemgerief en lunchpakket.

Toon kaart Sporthal IHAM
Bautersemstraat 57
2800 Mechelen
Van 3 november 2020 tot 6 november 2020
VakantieZapper

€ 65,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 13,0

www.mechelenkinderstad.be/vakantiezapper