RADAR - Performers uit de stad #8

Met RADAR trekken het Cultuurcentrum en H30 door de stad op zoek naar jonge talenten. Een podiumplatform waar artiesten in volle ontwikkeling kunnen experimenteren met hedendaagse kunstvormen. Ontdek zo de artistieke try-outs van de jonge generatie stedelingen van OFF naar ON the radar! Lees meer

LINE UP:
Nuit Blanche
Een muzikaal duo bestaande uit Brice De Coninck en Prisca Agnes Nishimwe. Met de simpliciteit in klanken en kleuren, creëren ze verschillende sferen. Ze vervlechten muziek en spoken word tot een nieuw geheel, een vertrouwde intimiteit, waar iedereen tot een eigen verbeelding kan komen. Een plaats waar nachten geen tijd kennen. Waar dagen weerspiegelen en klanken onvoorspelbaar zijn.

Stephanie Van Aken – Rough Magic (werktitel)
Actief als danseres en dansdocente neemt Stephanie Van Aken je mee in de eerste stappen in het creatieproces van haar work in progress ‘Rough Magic'. In een donker universum dwaalt een wezen, op zoek naar betekenis. Ze creëert en bedwingt de tijd en de ruimte met het licht als haar enige tegenspeler en gezel. Het resultaat is een primaire, ruwe schets van de atmosfeer die de uiteindelijke danssolo zal kleuren. Een blauwdruk onder constructie.

Flor Wellens – Dune Flight, Busy Birds and Desert Fog
De 17-jarige jazzfan Flor Wellens experimenteert met een eigen repertoire van drie zelf geschreven nummers op piano. Als artiest wil hij plaats maken voor nieuwe dingen en creëert op deze manier zijn eigen identiteit. In zijn muzikale uiting neemt hij je mee in een creatieve beweging afgewisseld tussen energie en rust.

Lord.JVY
JVY is op dit moment een van de meest veelzijdige rappers in de game, maar is altijd op zoek naar iets nieuws. Hij is absoluut niet bang voor een uitdaging of verandering. De Mechelse artiest staat bekend als een van de meest veelbelovende acts in hiphop in België, een echte bom energie.

Aan de bar verwent DJ Rosy je op een ultieme lounge sfeer.

Tickets 5 euro!

Het programma van RADAR wordt samengesteld door Cultuurcentrum Mechelen, H30 Artistieke Werkplek, Ansjovis - Cultuur in blik en Mechelen Talentenfabriek

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
vrij 22/02/19 van 20:00 tot 23:00
Cultuurcentrum Mechelen

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 1,0

brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...