Pop-up Indoor Camping tijdens Maanrock

Op de Plek van de SON goes camping! Lees meer

Plek genoeg Op de Plek van de SON! Daarom bedachten we het plan om tijdens Maanrock onze hangaar van 400m² om te toveren tot pop-up indoor camping. We hebben plek voor een 30-tal tweepersoonstentjes. Hiervoor werken we samen met Camp2Camp, het project van Ecoso dat de tentjes van Tomorrowland ophaalt en hergebruikt. Een geweldig circulair project dat voorkomt dat veel perfect bruikbaar kampeermateriaal op de container belandt!

Onze pop-upcamping is een beetje kleiner dan die van Tomorrowland, maar wel uniek! Het concept van hergebruik en antiverspilling past uiteraard ook volledig in onze duurzame visie. Het feit dat de SON een kampeerwinkel was geeft nog een extra link met de originele site :-)

Verwacht je aan een unieke kampeerbeleving, midden in de stad. Je kan zonder zorgen van drie dagen Maanrock genieten en regen of geen regen, laarzen hoef je voor onze indoor camping al niet mee te brengen.

Op de plek van de SON is in transitie, een jong project in volle groei, dat merk je aan de inrichting van onze pop-upfestivalcamping met tweedehands spullen, decoratie uit recuperatiemateriaal, alternatief sanitair en eigen kruiden in de tuin.

De kampeerplaatsen zijn uiterst beperkt, dus als je zeker wil zijn van een slaapplek aan een eerlijke prijs, op een unieke locatie schrijf je dan nu in via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVdqkcxYF-ptkZikIFP6k35YSfl9AGVvH8odKQReYKgus_cw/viewform

Een beetje meer info over Op de Plek van de SON:
Zoals je misschien weet, staat de oude kampeerwinkel SON al een tijdje leeg. Het pand is aangekocht door de coöperatieve Sundry Seeds Mechelen en zal de komende jaren omgebouwd worden tot een bruisende plek voor duurzame ondernemers met stadsakker, fair B&B,
co-werkplek en winkel/kantoorruimte voor ondernemers met een duurzaam, circulair concept. Momenteel gebruiken we de ruimte die we hebben zo optimaal mogelijk om evenementen en workshops te organiseren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Op de Plek van de Son
Adegemstraat 102
2800 Mechelen
vrij 23/08/19 za 24/08/19 van 25/08/19 tot 25/08/19
Op de plek van de SON
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVd...
welkom@opdeplekvandeson.be
www.facebook.com/events/653082181861556