Orde van de dag - LAZARUS (NIEUWE DATUM)

Omwille van onze gezondheid en die van jou, wordt 'Orde van de Dag' op dinsdag 28 april geannuleerd. De voorstelling wordt verplaatst naar dinsdag 10 november 2020 om 20u15. Mensen met tickets werden via mail gecontacteerd. Heb je geen mailtje gekregen? Laat het ons dan weten via onthaal@arsenaallazarus.be. Lees meer

---

Ter plekke geschreven teksten en muziek, soms nog tijdens de voorstelling zelf, gespeeld met het blad in de hand, dat is zowat de essentie van dit zenuwslopende theateravontuur. Een poging om orde te brengen in het nieuws van de dag mét de garantie op volslagen wanorde, maar steeds ook, onverhoopt, de magie van het moment.

Schrijvers, spelers en muzikanten creëren een avond ter plekke. Je ziet hen zwoegen, zweten, uit hun rol vallen en er weer in duiken. Jouw aanmoedigingen en ideeën zijn welkom.

Drie jaar geleden lanceerde ARSENAAL/LAZARUS Orde van de Dag exclusief in Vlaanderen: een satirische actualiteitenshow, op één dag gemaakt. Het succesvolle format ontsproot in 2011 aan het brein van enkele maatschappijkritische Utrechtse theatermakers die ook vol overgave bijdroegen aan de acht edities in Mechelen.

---

met Günther Lesage, Koen De Graeve, Greg Nottrot, Marcel Osterop, Michiel Lieuwma, Mark Kraan, Aurelie Di Marino, Jouman Fattal, Wim Helsen, Senne Guns (muziek) e.a.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ARSENAAL/LAZARUS (UiTPAS)
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
dinsdag 10 november 2020 van 20:15 tot 22:00
ARSENAAL / LAZARUS

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 3,0

onthaal@arsenaallazarus.be
015 14 09 14
www.arsenaallazarus.be/kalender/item/...