Openingsweekend Museum Hof van Busleyden

Museum Hof van Busleyden opent terug zijn deuren op 17 juni en we nodigen iedereen uit om dit met ons te vieren! Lees meer

Op 22, 23 en 24 juni zijn jullie welkom voor een feestelijk weekend waarin in we het nieuwe museum verwelkomen en de tijdelijke expo Roep om Rechtvaardigheid uitzwaaien.

PROGRAMMA
22 juni - MUSEUMNACHT

Het is zover… De allereerste Museumnacht Mechelen komt eraan!

Museumnachtticket: drie topmusea in de stad. Beleef een vleugje nostalgie in het Speelgoedmuseum, voel de indrukwekkende verhalen van Kazerne Dossin en laat je onderdompelen in onze Bourgondische erfenis in het gloednieuwe Museum Hof van Busleyden.

Eén ticket geeft je op 22 juni toegang tot de drie musea. De route tussen de musea doe je te voet of met de fiets. Kazerne Dossin en Speelgoedmuseum kan je bezoeken tot 22u. Museum Hof van Busleyden blijft open tot 24u.


22 - 23 - 24 juni - BUS-KRUID FOODFESTIVAL

Tijdens het openingsweekend van Museum Hof Van Busleyden verenigt Bus-Kruid de beste streetfood met als bijzonder decor de prachtige binnentuin van het museum.

Vanuit een unieke filosofie brengt Bus-Kruid Mechelen van 22 tot 24 juni een ode aan kruiden en de moestuin. Geïnspireerd door de pure smaken van verschillende kruiden verrast elk gerecht met een eigen kruidencombinatie. Ook liefhebbers van een glaasje komen niets te kort. Onze bar heeft een uitgebreide kaart waar er aan bierpairing is gedacht. Je kan er wijn degusteren of gewoon genieten van een perfecte cocktail!

Bus-Kruid is een ware culinaire belevenis in een groen kader: uit eten gaan wordt net even anders.

Een initiatief van Bus-Kruid met steun van de stad Mechelen.

De toegang tot dit festival is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Museum Hof Van Busleyden
Sint Janstraat 2a
2800 Mechelen
Van vr 22 juni 2018 00:00 tot zo 24 juni 2018 23:59
Museum Hof Van Busleyden
gratis
www.hofvanbusleyden.be