Openingsfeest The Neverending Park

Op zaterdag 7 december opent The Neverending Park zijn deuren in Museum Hof van Busleyden met een groot volksfeest. Daarmee gaat De Grond der Dingen een nieuwe fase in. We starten met een symbolische stoet door de stad. Nadien gaat het feest verder in het Museum Hof van Busleyden, waar de expo te bezoeken is tot 15 maart. Ben jij erbij als het allemaal begint? Lees meer

Stoet door de stad | 15.00 uur

We verzamelen om 14.30 uur in de Kruidtuin (afspraak aan het bruggetje aan ARSENAAL/LAZARUS) voor de stoet van ideeën. De 80 indieners van De Grond der Dingen dragen hun eigen voorstel op een grote vlag. Die planten we later symbolisch in de grond van Museum Hof van Busleyden. Je kan vanaf de start meewandelen.

Grond aan de Grote Markt | 15.30 uur

Op de Grote Markt nemen we symbolisch 20.000 vierkante meter grond van de stad Mechelen in ontvangst. Die hebben we nodig om de voorstellen van de indieners te realiseren. We willen met veel zijn, sluit jij aan bij de stoet?

Feest in het museum | 16.00 uur

Ja, we willen jou er graag bij. Van 16.00 tot 20.00 uur ben je welkom in ons nieuwe ondergrondse park. Een plek om je vijftien weken lang te verdiepen, te laten inspireren en te dromen.

Je inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom! Het openingsfeest van The Neverending Park is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Museum Hof van Busleyden
Sint-Janstraat 2a
2800 Mechelen
zaterdag 7 december 2019 van 15:00 tot 20:00
gratis