Open praktijdag bij Praktijkhuis Sen

Cursus of workshop, Gezondheid en zorg

Om 13.30u start een gratis demonstratie bij Lindsay: huidverbeterende behandeling BB glow met microneedling. De mensen van B-professional komen deze interessante demonstratie geven met de nodige uitleg. Lees meer

Om 15u kan je gedurende een uurtje het spreken voor de groep oefenen. Linde geeft een aantal laagdrempelige oefeningen zodat je durf om voor een groep te spreken verhoogt en je een aantal technieken verwerft. Deze workshop is gratis of je kan een kleine bijdrage geven, indien gewenst.

Om 16u geeft Thomas, onze gezondheidscoach een gratis workshop over voeding. Deze workshop gaat over hoe je in een handomdraai een ideaal ontbijt samenstelt dat je voorziet van alle nodige nutriënten en dat ook een energieboost geeft die caffeinegebruik overbodig maakt.

De personen die zich inschrijven krijgen een leuke goodiebag en lekkere gezonde hapjes. ??
Om deze dag in goede organisatorische banen te leiden, willen we jullie vragen om op voorhand in te schrijven. Je kan of de demo met microneedling volgen, de workshop spreken voor een groep of de workshop gezond ontbijt of alle activiteiten bijwonen. Graag inschrijven via openpraktijkdag@gmail.com.

Heel graag tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Praktijkhuis Sen
Steenweg op Blaasveld 19
2801 Heffen
za 15/06/19 van 13:30 tot 17:00
gratis
openpraktijkdag@gmail.com