Ontspannende yin yoga op maandag in het Vrijbroekpark

UPDATE: Tijdelijk in het Vrijbroekpark, met respect voor de social distance. Opgelet, het Vrijbroekpark is voorlopig niet toegankelijk voor auto's. Lees meer

Elke maandag van 19:30 tot 20:30 ontspannen en stretchen we ons lichaam in voornamelijk zittende en liggende houdingen. We geven lichaam en geest tijd en ruimte om in de houding te zakken en om de stilte te omarmen.

Last van drempelvrees? Geen nood, er is geen ervaring vereist. Ik begeleid en help je waar nodig. Het gaat niet om het perfecte plaatje, maar om hoe de houding voor jou aanvoelt, zonder prestatiedrang.

Er is een ruime parking aan de groepspraktijk het Appèl zodat je zonder parkeerstress aan de ontspannende les kan beginnen!

Wil je graag een uurtje verstillen en vertragen, dan ben je van harte welkom in het Appèl in Mechelen na inschrijving en betaling via www.rustenbeweging.be/inschrijven tab yoga. Cash betalingen worden niet aanvaard. UPDATE: Tijdelijk gaan de lessen nu door in het Vrijbroekpark. De exacte locatie krijg je na inschrijving. Gelieve zelf een matje, kussens en een dekentje mee te brengen.

13 euro voor een losse les, 100 euro voor een 10-beurtenkaart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Appèl
Brusselsesteenweg 544
2800 Mechelen
Van 4 november 2019 tot 25 januari 2021
Rust en Beweging
€ 13,0
www.rustenbeweging.be/inschrijven
veerle@rustenbeweging.be
0498310488