Ontbijtfilm: Yakari - ontbijt: 10u00 - Film: 11u00

ONTBIJT: 10U00 - FILM: 11U00
Onze Ontbijtfilms zijn terug van weggeweest. Om 10u serveren we een (h)eerlijk ontbijtbuffet van Oxfam Wereldwinkels, om 11u kan je naar de film. Aanschuiven bij het ontbijt kan enkel mits reservatie (mogelijk tot de woensdag voordien). Enkel zin in film, dat kan ook! Lees meer

YAKARI is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux-indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang.

Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de jonge Yakari om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Onderweg ontmoet hij Grote Adelaar, zijn totemdier, die hem een prachtige veer geeft... en een fantastische gave: Yakari zal kunnen spreken met de dieren. Helemaal alleen doorkruist Yakari de prairie tot hij een gevaarlijke andere stam ontmoet. Onverwacht schiet Kleine Bliksem hem te hulp. De mustang leert Yakari hoe hij zijn vertrouwen en vriendschap kan winnen. Maar hoe redt de kleine indiaan zich in de wilde natuur? Met de hulp van zijn nieuwe dierenvrienden vindt Yakari een weg terug naar zijn familie.

YAKARI - HET GROTE AVONTUUR is een prachtige animatiefilm gebaseerd op de beroemde stripboeken, bedacht door Job en Derib, die voor het eerst in 1969 in Zwitserland verschenen. Sinds 1973 worden de strips ook in het Nederlands vertaald.

ism Filmhuis Mechelen en Rekker

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen - Auditorium
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
zondag 17 oktober 2021 van 10:00 tot 12:03
Cultuurcentrum Mechelen

€ 11,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 2,0

apps.ticketmatic.com/widgets/mechelen...
cultuurcentrum@mechelen.be