ONLINE LEZING: Lang leve de insecten (Mechelen)

Aangezien we nog steeds in corona tijden leven met de nodige beperkingen hebben we in onderling overleg met Natuurpunt CVN beslist de lezing online te laten doorgaan.

Wat heb je nodig om DIGITAAL te kunnen deelnemen

  • ofwel een PC/laptop (met luidspreker, ev. een webcam/inbouw camera - leuk maar geen vereiste) ofwel een smartphone ofwel een tablet
  • internetverbinding
  • Zoom app (Zoom client for meetings) installeren - je ontvang daarvoor de installatie instructies (echt niet moeilijk om te installeren)
Lees meer

Je krijgt enkele dagen vooraf een mail met inloggegevens voor de les.

Inhoud

Insecten kunnen meestal maar op weinig sympathie rekenen. Geheel te onrechte, want zij zijn de olie die onze natuur gesmeerd doet lopen. Jaja, ook in de tuin en zelfs binnenshuis! Ieder plekje op aarde hebben ze weten te veroveren en dat heeft geleid tot een onmetelijke diversiteit van kleuren, vormen en levensstrategieën. Op zich is dat al boeiend genoeg, maar het wordt pas interessant als we hun belang voor mens en technologie onder de loep nemen. Laat je verbazen door de prachtige macrofoto’s en heerlijke “amai sèg”- verhalen.

Prijs

De inschrijvingsprijs is € 8 voor leden van Natuurpunt en € 10 voor niet-leden.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de bevestigingsmail vind je de gegevens om tot betaling over te gaan.

Toon kaart Natuurpunt secretariaat
Coxiestraat 11
2800 Mechelen
do 06/05/21 van 19:30 tot 22:00
Natuurpunt Mechels Rivierengebied
€ 10,0
Bestel tickets
bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.be
0484 23 79 80
www.natuurpunt.be/agenda/lezing-lang-...