Onder druk - Tania Poppe

Theatervoorstelling, Humor comedy

Een voorstelling rond hét thema dat onze hele maatschappij en dus onszelf in een wurggreep houdt. Want geef toe, iedereen staat 'onder druk'. Is het niet op je werk dan wel in je privéleven. We leven in een maatschappij waar we blijkbaar nooit aan deze druk kunnen ontsnappen. Zelfs als we er echt uit willen loert er 'druk' om de hoek. Vanuit alle mogelijke hoeken toont Tania met haar eerste ... Lees meer

Een voorstelling rond hét thema dat onze hele maatschappij en dus onszelf in een wurggreep houdt. Want geef toe, iedereen staat 'onder druk'. Is het niet op je werk dan wel in je privéleven. We leven in een maatschappij waar we blijkbaar nooit aan deze druk kunnen ontsnappen. Zelfs als we er echt uit willen loert er 'druk' om de hoek.

Vanuit alle mogelijke hoeken toont Tania met haar eerste solo hoe we tot het absurde toe onszelf wringen in een leven onder druk.

Hilarisch
Grotesk
Grappig
En pijnlijk herkenbaar...

Tania Poppe stond enkele seizoenen geleden ook op onze planken. Samen met Veerle Malschaert bracht ze toen het geweldig grappige ‘Helpenden Handen’.

Ladies night: gratis glaasje cava, chocolade en goodiebag voor alle dames (heren ook welkom).

Toon kaart Theater M
Oude brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen
vrij 19/01/18 om 20:30
Theater M

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 3,0

070 22 28 00
info@theaterM.be
www.theaterM.be