Locke – Compagnie Cecilia

Ivan Locke, een plichtsbewuste bouwondernemer en goede vader, vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechtsaf te slaan waar hij normaal links moet. Wat volgt is een van de strafste filmscenario’s ooit qua structuur en personages (van de hand van Steven Knight). Stap voor stap komen we te weten wat Ivan leidt om gedurende een anderhalf uur durende autorit heel zijn leven op het spel te zetten. Locke gaat over verantwoordelijkheid nemen en principes ook als je er alles door dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid belangrijker is dan alles. Lees meer

Samen met klasbakken Tom Vermeir en Koen De Graeve zet Yahya terryn (tekst en regie) zijn tanden in dit hartverscheurende verhaal dat zich afspeelt in één autorit. Elke avond speelt een van de twee acteurs de hoofdrol en de andere zes bijrollen. De avond erna draait alles om. Een theatrale tour de force kortom. De soundtrack van de hand van Ben Brunin, Frederik Heuvinck, Luk Vermeir en Johannes Verschaeve zet alles extra onder stoom.

Locke is een muzikale, ritmische, emotioneel subtiele ontploffing van emoties, die niemand onberoerd laat.

De drie voorstellingen in januari 2020 waren snel uitverkocht. Wegens groot succes bieden we deze voorstelling graag opnieuw aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ARSENAAL/LAZARUS (UiTPAS)
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
di 13 oktober 2020 van 20:15 tot 22:00 wo 14 oktober 2020 van 20:15 tot 22:00
ARSENAAL / LAZARUS

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 3,0

www.arsenaallazarus.be/kalender/item/...