Lessen en verhuur suppen/SUP in De Nekker (Mechelen) - PELICANSCHOOL.BE

Sportactiviteit, Zwemmen en watersport

Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze 3 locaties. Lees meer

Windsurf-, zeil- en SUP school De Nekker is gelegen aan het prachtige surfstrand in het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker in Mechelen.

In het nabijgelegen watersportgebouw kan je je omkleden in de kleedkamers en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen (douche, wc). In de cafetaria kan je tijdens de middag of na de activiteit een drankje of snack nuttigen en gezellig napraten over de belevenissen op het water.

Suppen, oftewel Stand Up Paddling (SUP), is een watersport waarbij je jezelf rechtstaand op een board met een peddel gaat voortbewegen. SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport.

Naast het normale suppen op vlakwater, wildwater of op zee kan je nog veel meer met een SUPboard doen. Zo worden er ook Yoga en Pilates lessen gegeven op SUP-boards of kan je een wedstrijd SUP-polo spelen met daarvoor speciaal ontwikkelde materialen. Wil je liever met vrienden of familie op één groot board suppen, dan kan je één van onze Mega SUP boarden (5m/tot 10 personen op 1 board) huren voor een tochtje.

Geniet van de natuur terwijl je je spieren traint!

SUP kan je leren tijdens één van onze introductielessen. Dan leer je in een klein groepje de juiste peddeltechnieken en krijg je een korte initiatie in SUP polo en/of SUP pilates. Wanneer je na een introductieles de smaak te pakken hebt, kan je je inschrijven voor onze les SUP Yoga of kan je materiaal huren tijdens één van onze huursessies.

Op onze website kan je alle informatie vinden over de lessen. Ben je van plan om meerdere lessen te volgen? Bekijk dan zeker eens onze promopakketten!

Zodra je op het water bent, kan je genieten van de prachtige natuur waarin deze vijver zich bevindt.

Toon kaart Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen
pelican school
€ 35,0
www.pelicanschool.be
info@pelicanschool.be
0473 62 99 16