Lelijk lief

Theatervoorstelling, Figuren en poppentheater

Ze zijn kleiner dan een pink, nauwelijks groter dan een kruimel, een beetje dom en verschrikkelijk lelijk... Friek en Wierdo wonen onder de grond. Je kan hen enkel zien met een diascoop. Meneerke heeft zo'n door-de-grond-kijker en beweert dat trollen, want dat zijn Friek en Wierdo, onder onze voeten een onwaarschijnlijke ijver aan de dag leggen. Zij werken in een fabriek aan spullen die jij en ik absoluut nooit zouden willen missen. Spullen die Friek en Wierdo met veel liefde tot bij ons brengen. Die opdracht blijkt niet altijd even makkelijk. Maar kleine lelijke trollen houden ervan grootse mooie dingen te doen. Friek en Wierdo zijn gewoon te lief om lelijk te zijn. Mooi is dat! Lees meer

“Lelijk lief is figurentheater voor groot en klein, over kleine guitigaards met een groot hart, over hoe kleine wezentjes tot grootse dingen in staat zijn.”

Uniek concept! Geen genummerde plaatsen. Kindjes worden uitgenodigd om op scène te komen zitten en hun ouders kunnen op de eerste rijen meevolgen.

Spel: Wim Van de Velde

Gratis pannenkoek voor alle kindjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater M
Oude brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen
ma 22/04/19 van 14:30 tot 17:00
Theater M

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 2,5

www.theaterM.be
info@theaterM.be
070 22 28 00