Kerst in de Kathedraal

Net zoals afgelopen jaren trachten we ook weer dit jaar te verrassen met een diversiteit aan artiesten; Patrick Riguelle, Dany Caen, Bart Buls, Jean Bosco Safari en Sasha & Davy zullen zeker weten te bekoren met hun muzikaal talent. Met special acts van het Sjarabangkoor, Harry Francis en Tara. Voor de muzikale ondersteuning kunnen we rekenen op het talent van Dree Peremans jr., Sam Vloemans, Gwen Cresens, Chris Peeters en Jasper & Jan Hautekiet. Het eigenzinnig kerstverhaal van Mark Uytterhoeven mag nu ook weer niet ontbreken. Presentatie is in de ervaren handen van Vanessa Vanhove en Thomas Vanderveken. Lees meer

Eén ticket om nog meer te genieten

Dit jaar ben je met één ticket welkom op het kerstconcert en kan je gratis komen napraten (of dansen) in de gezellige Mirage Winterbar. De Mirage Winterbar is reeds jaren een begrip in Mechelen tijdens de eindejaarsperiode. De Mirage winterbar kan je vinden op het middenplein van het stadhuis. Een super unieke locatie. Kom gezellig napraten en genieten van een extra optreden van De Zingende Vaten. Aansluitend zorgt een DJ voor de juiste sfeer. Einde om 3 uur.

Of misschien ga je wel naar huis met één van de mooie prijzen die te winnen zijn met onze gratis aanwezigheidstombola. Je inkomkaart goed bijhouden is de boodschap, die kan wel wat waard zijn.
Dus één ticket = kerstconcert + toegang tot de Mirage Winterbar + Extra optreden + tombola!

Wil je graag toch nog wat meer? Dat kan. We hebben een VIP-arrangement ter beschikking.

Toon kaart Sint-Romboutskathedraal
Onder den Toren 11
2800 Mechelen
vrij 20/12/19 van 20:00 tot 22:30
€ 45,0
www.foundationmechelen.be
ludo@foundationmechelen.be
0479-88 27 55