Iemand van ons - Tristero (NIEUWE DATA)

Omwille van onze gezondheid en die van jou, wordt 'Iemand van ons' op donderdag 14 en vrijdag 15 mei geannuleerd. De voorstellingen worden verplaatst naar vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 om 20u15. Mensen met tickets werden via mail gecontacteerd. Heb je geen mailtje gekregen? Laat het ons dan weten via onthaal@arsenaallazarus.be. Lees meer

---

Met wie zou jij graag eens de lakens delen? En waar zou je het dan over hebben?

Speciaal voor jou kruipt een doorwinterde cast van acteurs en actrices samen in een groot bed om het te hebben over politiek, liefde en het leven. Met een trefzeker gevoel voor humor tasten ze elkaar af, liggen ze te luisteren en te woelen en geven ze zichzelf bloot.

Iemand van ons is een voorstelling vol grote en kleine uitspraken: clichés, statements en geheimen volgen elkaar met een vaart op. Over de Politiek, de Liefde en de Mens. De spelers bieden – ontwapenend en schalks – een onverwachte inkijk in hun gedachtewereld en privéleven. Strategie, verraad, compromis, ontgoocheling, gezond verstand, tranen van geluk: ze passeren allemaal de revue. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens: kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.

Van de oerversie van Iemand van ons (2005) werd al met succes een Franstalige (2011) en een Portugese versie (2014) gemaakt. In 2020 presenteert Tristero een ‘remake’, met de frisse inbreng van actrices en acteurs met véél levenservaring.

met Reinhilde Decleir, Mark Verstraete, Janine Bischops, Bob De Moor, Kristin Arras, Kris Smet e.a. / concept en tekst: Peter Vandenbempt / decor: Emma Denis / een productie van Tristero /
coproductie: Kaaitheater

i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ARSENAAL/LAZARUS (UiTPAS)
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
vr 30 oktober 2020 van 20:15 tot 22:00 za 31 oktober 2020 van 20:15 tot 22:00
ARSENAAL / LAZARUS

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 3,0

onthaal@arsenaallazarus.be
015 42 25 44
www.arsenaallazarus.be/kalender/item/...