Ich bin wie du (16+) - Kloppend Hert (Haider Al Timimi) (GEANNULEERD)

Omwille van onze gezondheid en die van jou, wordt 'Ich bin wie du' op dinsdag 5 en woensdag 6 mei geannuleerd. Mensen met tickets (alsook de scholen) werden via mail gecontacteerd. Heb je geen mailtje gekregen? Laat het ons dan weten via onthaal@arsenaallazarus.be. Lees meer

---

Haider Al Timimi gaat de strijd aan met zijn verleden en de leegte in zijn hart en verliest zich in zijn obsessie voor Fairuz. Ich bin wie du is een voorstelling over vrijheid en werd in 2013 geselecteerd voor Circuit X.

In Arabland zijn de mensen sterk en groot. Trots en sentimenteel. Gastvrij en bijna perfect. In Neverland zijn de mensen zacht en mooi. Rijk en ondernemend. Niet zo gastvrij en bijna perfect. In België regent het. Haider scheert zijn tenen, in afwachting van de lente.

Kan je ook zijn wie je wilt zijn als je uit een ander deel van de wereld komt? Fairuz is één van de beroemdste zangeressen van het Midden-Oosten. Mocht je haar niet kennen: denk aan Nancy Sinatra, maar dan de Arabische versie. Ze trad op in de Royal Albert Hall in Londen, L’Olympia in Parijs en Carnegie Hall in New York. De uit Libanon afkomstige diva is al een halve eeuw dagelijks op de radio te horen, van Irak tot Marokko. Ze is het symbool voor het verlangen naar vrede in het Midden-Oosten.

tekst en regie: Haider Al Timimi en Geert Vandyck / spel: Haider Al Timimi / dramaturgie: Bart Capelle / muziekontwerp: Eduardo Vega en Dimitri Joly / lichtontwerp: Reynaldo Ramperssad / kostuum: Marij Debrabandere en Lien Van Wemmel / decor: Sarah Geirnaert en Hiro Verbist / vertaling: Jan Forrez / een productie van Union Suspecte (Kloppend Hert) / in samenwerking met C-mine

i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ARSENAAL/LAZARUS (UiTPAS)
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
dinsdag 5 mei 2020 van 20:15 tot 22:00
ARSENAAL / LAZARUS

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 3,0

onthaal@arsenaallazarus.be
015 42 25 44
www.arsenaallazarus.be/kalender/item/...