Het Predikheren opent: de Parade en Groot Feest op zaterdag

Zaterdag 31 augustus openen we Het Predikheren met een groot feest. Iedereen is welkom om mee te feesten en wie wil helpen om die laatste boeken te verhuizen kan meestappen in De Parade.
De Parade, vol woorden, literaire haltes en met vele Mechelaars, verhuist de laatste boeken van de oude bib naar Het Predikheren.
Kom kijken naar deze lezende mensensliert die zich door de stad kronkelt. Start om 17u aan de Moensstraat en rond 19u aankomst in Het Predikheren Lees meer

Daar houdt de Parade HALT! We kijken samen de lucht in en na een oorverdovende WOW-schreeuw opent de deur van Het Predikheren. Vanaf dan begint het avondfeest.
BINNEN ontdek je het DNA van de bibliotheek in nieuwe rekken met daarrond intieme verhalen, betoverende klanken en eigenzinnige performances die de stilte van deze plek accentueren.

Feest
BUITEN in het Tinelpark kan je genieten van verschillende theatrale acts of je kan onder vrolijke muziek luieren in een strandstoel. Een kleine honger stil je samen aan een nazomerse tafel met een kopje lettertjessoep of andere predikheerlijke gerechten aan democratische prijzen.
Op deze dag is er voor iedereen een uniek souvenir aan dit bijzonder moment dat samen met jou de geschiedenis in gaat.

Tijdens De Parade is de binnenstad beperkt bereikbaar met de wagen tussen 17 en 19u. Meer info over parkeergelegenheid vind je hier www.mechelen.be/parkeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
zaterdag 31 augustus 2019 van 17:00 tot 23:00
Het Predikheren - Bibliotheek Mechelen
gratis
hetpredikheren.mechelen.be/programma