Gezinsdbond Hombeek Repair

Zaterdag 16 maart kom je gewoon met je kapotte toestellen waarvan anderen zeggen dat ze niet herstelbaar zijn. Onze herstellers zijn erg inventief en doen al het mogelijke om je toestel te herstellen zodat je er nog plezier aan beleeft. In Hombeek en omstreken worden ondertussen al veel toestellen gebruikt die door onze gratis dienst werden hersteld. Profijt voor de eigenaars, prima voor het milieu. Lees meer

Wij gooien veel weg! Ook dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. In winkels zegt men snel dat iets niet te herstellen is en dat men beter een nieuw exemplaar koopt. Een waterkoker, een koffiezetapparaat, een radio, een lamp, een bijverwarming … in je woning zijn zeker toestellen die niet goed meer werken. Het is spijtig om die weg te gooien of ze kapot te bewaren.

Onze reparateurs kunnen het mogelijk snel terug in orde maken, samen met jou. Iedereen welkom! De herstelling en de aangename sfeer zijn gratis. Deze maand ben je welkom in het DORPSHUIS van Hombeek in de Leibeekstraat. Daar is een grote tweedehandsbeurs voor kinderkledij (gratis toegang!) en daar is dan ook Gezinsbond Hombeek Repair.

Toon kaart Dorpshuis Hombeek
Leibeekstraat 6
2811 Hombeek (Mechelen)
za 16/03/19 van 14:00 tot 17:00
Gezinsbond Hombeek
gratis
gezinsbondhombeek@hotmail.com
0473 52 92 05
hombeek.gezinsbond.be