Geheimen van de Hollywood Musical

Theatervoorstelling, Tekst en muziektheater

Regisseur Lieven Debrauwer (Pauline en Paulette en Confituur) praat met enthousiasme over zijn favoriete 'golden age', musicals uit de jaren 50 en 60. Van 2013 tot 2017 reisde hij rond met maar liefst 350 voorstellingen van 'Parfum, een passie'. Het belooft dit keer opnieuw een powerpointpresentatie te worden met héél veel visueel lekkers! Met véél foto’s, muziek- en filmfragmenten! Maar vooral ook veel anekdotes, weetjes, geheimen en allerlei interessante aspecten over de glorietijd van de Hollywood-musical! Lees meer

Fred Astaire, Judy Garland, Liza Minnelli, Gene Kelly, Ann Miller, Cyd Charisse, Debbie Reynolds, Yul Brynner, etc. Over ghostsingers, over kostuumtruuks, over de Oscars, over zoveel dat hij al lang weet en waarvoor hij staat te popelen om het je te komen vertellen!

Singin' in the rain, The sound of music, Cabaret, Oklahoma, Silk Stockings, Seven brides for seven brothers, Brigadoon, The King and I, Easter Parade, Caroussel… al zijn en misschien ook jouw favoriete musicalklassiekers komen aan bod! Wedden dat je daarna meteen goesting hebt om de oude musicals terug te zien?

Theatrale lezing door Lieven Debrauwer

Toon kaart Theater M
Oude brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen
zaterdag 6 juni 2020 van 20:30 tot 22:30
Theater M

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 3,0

info@theaterM.be
0478 78 15 99
www.theaterM.be