Foodtruckfestival SMA(A)K - Mechelen

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 27 april tot zondag 29 april naar Mechelen. Het hele weekend toveren we de Veemarkt om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Lees meer

Als bezoeker van smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers.

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op sma(a)kfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes.
Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood & drinks.

MUSIC & DANCE
Hippe beats, rock-‘n-roll, ... onze platenspeler draait op volle toeren. Na het werk zin om op vrijdag de benen helemaal los te gooien op onze afterwork? Of zet je liever je beste beentje voor tijdens onze rock & rollessen op zondag? Of eerder rustig genieten van de vele live – optredens doorheen het weekend?
Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

KIDS
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, een springkasteel, kindergrime & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

DESIGN MARKT
Een Belgische straat vol ateliers en boetiekjes op SMA(A)K?!
Met Belgunique zetten we op zaterdag & zondag de kers op de taart. Ontdek lokaal talent op onze hippe markt vol hand made hebbedingen!

SMA(A)K brengt mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.

GRATIS INKOM
Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis.

OPENINGSUREN
Vrijdag 27 april: 17u00 tot 22u00
Zaterdag 28 april: 14u00 tot 22u00
Zondag 29 april: 12u00 tot 21u00

LOCATIE
Veemarkt
2800 Mechelen
Proef de gezelligheid!
Meer info op smaakfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Veemarkt
Veemarkt
2800 Mechelen
vr 27 april 2018 van 17:00 tot 22:00 za 28 april 2018 van 14:00 tot 22:00 zo 29 april 2018 van 12:00 tot 21:00
SMAAK - foodtruckfestival
gratis
info@smaakfestival.be
www.smaakfestival.be