Energiebewustzijnsdag

Cursus of workshop, Persoon en relaties

Een ervaringsdag waarin je energetisch, spiritueel en lichamelijk wordt gestimuleerd. Wij maken kennis met aarde en kosmische energie. Wat dat voor ons kan betekenen en hoe we daar een groter evenwicht en een grotere kracht in kunnen vinden. We ontmoeten de indrukwekkende kracht van de Kundalini-energie. Door een paar eenvoudige oefeningen ervaren we hoe we deze stroom kunnen voeden en sturen, zodat onze organen en ons bewustzijn sterker worden. Lees meer

We werken met Ki-kracht. We voelen hoe we onze lichaamskracht kunnen versterken en hoe deze kracht zeer praktisch te gebruiken is. En dan is er nog een kennismaking met onze aura en de chakra´s daarin, waarbij we ook dieper ingaan op het versterken en verzorgen van deze belangrijke energetische realiteit. Het geheel wordt zo nu en dan ondersteund met muziek en wat beweging en je krijgt een lekkere lunch aangeboden.

Door Ronald van de Peppel
Ronald van de Peppel reisde tien jaar de wereld rond en bezocht vele grote Meesters. In de jaren 80 volgde hij vier jaar training in auralezing en healing. Hij werd door Joska Soos ingewijd als sjamaan en is één van de eerste Reikimeesters van West-Europa. Hij werkt momenteel als auralezer, cursusleider, healer, schilder en schrijver.

Toon kaart Kazernestraat 15
Kazernestraat 15
2801 Heffen
zo 31/03/19 van 10:00 tot 17:00
De kleine bron
€ 60,0
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26
www.dekleinebron.be/index.php?page=de...