Eetbare bloemen - van roos tot staartaar

Een hype of een traditie? Lees meer

Welke bloemen kan je eten, hoe kan je ze telen, wanneer oogst je en hoe verwerk je ze? Van saffraan over bissap naar een hanami lunch.
Een boeiende voordracht die je zal overtuigen om zelf ook met bloemen aan de slag te gaan in de keuken.
Velt-lesgeefster Annick Hollebeke laat je kennismaken met degelijke boeken die je in je zoektocht naar eetbare bloemen uit eigen tuin kan gebruiken om een veilige, kleurrijke maaltijd te bereiden.
Van Elisabeth de Lestrieux over Maria Treben naar Alys Fowlers... Dames die een ongelooflijke kennis hebben van eetbare bloemen en die je zullen inspireren om na deze voordracht je tuin om te toveren tot een kleurrijke bloementuin vol eetbare delicatessen.

Vooraf inschrijven via info.mechelen@velt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
nvt
2800 Mechelen
maandag 19 april 2021 van 19:30 tot 21:30
Velt Mechelen
€ 10,0
info.mechelen@velt.be