Donderdagavondrondleiding

Begeleide uitstap of rondleiding, Kunst en kunsteducatie

Donderdagavond rondleiding met gids Lees meer

Wil je het museum ontdekken samen met een gids? Elke derde donderdagavond van de maand kan je als individuele bezoeker aansluiten bij een instaprondleiding. Een gids neemt je in 90 minuten mee langs de hoogtepunten van de permanente tentoonstelling van het museum. Dwaal door het renaissance stadspaleis van Hiëronymus van Busleyden, verdiep je in het vakmanschap uit de 16de eeuw en bewonder de prachtige albasten en poupées de Malines. Je sluit de rondleiding af bij de prachtige Besloten Hofjes, de topstukken van het museum.

PRAKTISCH
Kies een van onderstaande data en schrijf je in voor de rondleiding, ten minste 2 dagen op voorhand. Bij minder dan 5 deelnemers kan het zijn dat we de rondleiding annuleren. Je hoeft bij het reserveren nog niet te betalen, dat doe je op de dag zelf bij het onthaal. Je betaalt een museumticket (met korting als je daar recht op hebt) en een bijdrage van 5 euro voor de gids. De rondleiding start om 20 uur aan het museumonthaal. Duur: 90 minuten. Het museum is op donderdagavond open tot 22 uur.

Als je voor meerdere mensen inschrijft vul je per persoon een nieuw formulier in (mag bijv. ook drie keer in jouw naam).

Toon kaart Museum Hof van Busleyden
Sint-Janstraat 2a
2800 Mechelen
do 16 april 2020 van 20:00 tot 21:30 do 21 mei 2020 van 20:00 tot 21:30
Stedelijk Museum Hof Van Busleyden

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: 1,0

www.hofvanbusleyden.be/donderdagavond...