Classic@themovies - Mechels Kamerorkest & Cedric Honings

Met aanstormend talent Cedric Honings op gitaar brengt het Mechels Kamerorkest o.l.v. gastdirigent Tom Deneckere een sprankelend en meeslepend concert boordevol bekende melodieën en beklijvende ritmes. Onder het motto 'Classic@the movies' word je meegesleept op een reis doorheen de klassieke filmmuziek. Kortom, een hartverwarmend concert dat niet mag ontbreken tijdens de nieuwjaarsperiode! Lees meer

Het Mechels Kamerorkest, bestaande uit een 40-tal musici, kwam in 2004 tot stand onder impuls van huidig chef-dirigent Tom Van den Eynde. In zijn korte bestaan heeft het orkest zich zeer snel een plaats weten te veroveren in het Vlaamse muzikale landschap. Dit jaar nog werkte het orkest mee aan het televisieprogramma 'Thomas speelt het hard' (Canvas), waarbij het orkest pianist Thomas Vanderveken klaarstoomde voor zijn vertolking van Edvard Griegs pianoconcerto.

Cedric Honings (1999) wordt beschouwd als één van de meest beloftevolle klassieke gitaristen in ons land. Ondanks zijn jonge leeftijd behaalde hij reeds verschillende eerste prijzen en heeft hij al een imposante lijst van masterclasses op zijn naam staan (bij o.a. Jan Depreter, Raphaella Smits,…).

Toon kaart Stadsschouwburg Mechelen
Keizerstraat 3
2800 Mechelen
za 20/01/18 van 20:00 tot 22:00
Mechels kamerorkest vzw
€ 15,0
uit@mechelen.be
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/uitinmechelen/c...