City Golf Mechelen

City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport en is ook wel bekend als stadsgolf. Maak een mooie stadswandeling en sla een balletje op 6 of 9 locaties. Zo maak je niet alleen kennis met Mechelen, maar ook met de golfsport. Verken het Begijnhof, de Kruidtuin, het Dijlepad, de Grote Markt en zoveel meer tijdens deze sportieve ontdekkingsreis doorheen Mechelen. Lees meer

In tegenstelling tot klassieke golf speelt je bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target. Een target kan een fontein, een zitbank, enzovoort zijn. Voor de start krijgt iedere speler een golfinitiatie en korte uitleg over het verdere verloop. De speler die het parcours in het minst aantal slagen speelt, is de winnaar.

City Golf is het ideale concept om Mechelen als toerist te verkennen. In een tijdspanne van twee tot drie uur maak je namelijk kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Ook als inwoner van Mechelen kan je dankzij City Golf een onvergetelijke dag beleven. City Golf is bovendien ook uitstekend geschikt voor een unieke teambuilding.

Golfervaring of een golfvaardigheidsbewijs zijn absoluut niet nodig bij City Golf. Een gebrek aan golfervaring kan het plezier alleen maar ten goede komen!? Alle golfmateriaal wordt voorzien, eigen materiaal is niet nodig.

Toon kaart Grote Markt Mechelen
Grote Markt 1
2800 Mechelen
Op afspraak
City Golf Events bvba
€ 20,0
info@city-golf.be
0498/39.56.94
www.city-golf.be
toerisme.mechelen.be/nl/5415/content/...