Botaniek Live: Glints + K1D + Rare Akuma

Glints:
Belgische hiphop met elektronica en soulinvloeden, oftewel Glints. Het muzikale alter ego van Jan Maarschalk Lemmens stak in 2015 het vuur aan de lont met single’ Dread’ en sindsdien gaat het hard. Debuutalbum ‘Choirboy’, dat in maart 2020 uitkwam, ontving lovende kritieken en ook live laat hij een verpletterende indruk na. Bewijs daarvan zijn impressionante passages in de Dance Hall tijdens Pukkelpop 2019, een uitverkochte AB Box, Trix en als smaakmaker op Rock Werchter. Bugatti Bugatti, Glints, op vrijdag 9 juli op Botaniek Live! Lees meer

K1D:
K1D is geen onbekende voor wie de Belgische hiphop op de voet volgt. Hij is zeer actief geweest in de underground scene. Van festivals als Couleur Café, Les Ardentes, Dour en Pukkelpopin in België, tot internationale showcases als SXSW, MaMA festival, Best Kept Secret, Woo-Hah! & Lowlands, K1D stond er! K1D heeft zijn flow en stijl de afgelopen jaren geperfectioneerd en rapt over verschillende onderwerpen zoals hij zichzelf omschrijft: "Ik rap over mijn dagelijks leven, de mensen en de wereld waarin we allemaal leven, dat is voor mij een eindeloos onderwerp". 808's en baselines gemaakt door in-house producers maken het canvas compleet. K1D staat op vrijdag 9 juli samen met Glints en Rare Akuma op Botaniek Live!

Rare Akuma:
Rare Akuma een jonge Antwerpenaar met fans van Amerika tot overal in Europa, scoort met miljoenen streams als de new kid on the block. Eind 2018 kwam het full album ‘Akuma Season’ uit. Tijdens de vruchtbare zomer van 2019 speelde Akuma zowel Dour, Woo Hah! als Fire is Gold helemaal plat… In oktober 2019 dropte hij zijn nieuwe EP “IT’LL BE OKAY”. De tape, ‘IT’LL BE OKAY.’ is de culminatie van zichzelf wijs te maken dat stress gewoon voor niets is. Het is meer dan gewoon muziek, het is een vrij persoonlijke trip en experience. Een vibe... 2020 Startte hard voor Akuma. Hij dropte drie super tracks ‘VERTIGO32’, ‘DRAGON FORCE’ & ‘GANTZ’. Waar bij ‘VERTIGO32’, en bij veel van zijn recente nummers, de nadruk vooral leek te liggen op melodisch experiment , lijkt hij met ‘DRAGON FORCE’terug te willen grijpen naar een recept van simpliciteit. Speakers begeven het bijna onder de loodzware productie, die zo donker is als de nacht. DJ Murdock maakt een remix van ‘Gantz’en Akuma werkt hard aan zijn nieuwe plaat ‘dirtytwominus’, die dropt in najaar van 2021. De jonge Antwerpenaar laat zien hoe het moet, en heel wat grote heren aan de andere kant van de oceaan kijken mee.

Een ticket kost 20 euro incl servicekosten. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 4 juni om 10u via ticketmaster.be en zijn enkel in pakket van 4 beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kruidtuin Mechelen
Bruul 129
2800 Mechelen
vrijdag 9 juli 2021 van 18:00 tot 22:00
€ 20,0
www.botaniek-live.be