Belpop Bonanza Sessie + Belgunique Makers Markt

De nationale feestdag krijgt dit jaar een volledig nieuwe invulling met een dag- én avondprogramma. Breng een bezoekje aan de Belgunique Makers Markt (12-19u) op het plein aan Thomas More aan de Dijle en vervolgens aan een groot feest in de Kruidtuin met Belpop Bonanza Sessie (19.30-23u). Lees meer

In samenwerking met Belgunique nodigen we heel wat Belgische ontwerpers met originele producten uit op het plein aan Thomas More aan de Dijle. Ontdek en koop unieke producten van lokaal maaktalent. Van lokaal gebrouwen bier, tot keramiek, woonaccessoires en handgemaakte juwelen. Maar er is nog veel meer, dus kom het lokaal talent ontdekken op deze gezellige markt.

Vanaf 19u kan je de straat gewoon oversteken richting de Kruidtuin en een lekkere snack verorberen met de bijbehorende frisse drankjes.

Als kers op de taart krijg je in de avond in de Kruidtuin vanaf 19.30u de Belpop Bonanza Sessie met Jan Delvaux en dj Bobby Ewing. Met twee zijn ze de spil van Belpop Bonanza, het beproefde concept rond de geschiedenis van de nationale popmuziek. Op zaterdag 21 juli presenteert het duo in Mechelen - en alleen in Mechelen - een onuitgegeven nationaal defilé. Verwacht een straf huisorkest, gereputeerde gasten in verrassende combinaties en massa’s mooie liedjes van Belgische makelij. Kortom: vertoef een hele dag in Mechelen.

Toon kaart Yoga@Vrijbroekpark
Ridder Dessainlaan
2800 Mechelen
zo 21/07/19 van 12:00 tot 23:00
Mechelen Feest
gratis
www.dezomerisvanmechelen.be