Belpop Bonanza Sessie & Belgunique Makers Markt

De nationale feestdag krijgt dit jaar een volledig nieuwe invulling met een dag- én avondprogramma. Breng een bezoekje aan de Belgunique Makers Markt (10-19u) en vervolgens aan het grote feest op de Grote Markt, met Belpop Bonanza Sessie (20-23u). Lees meer

In samenwerking met Belgunique nodigen we heel wat Belgische ontwerpers met originele producten uit op het Cultuurplein. Ontdek en koop unieke producten van lokaal maaktalent. Van lokaal gebrouwen bier, tot keramiek, woonaccessoires en handgemaakte juwelen. Maar er is nog veel meer dus kom het lokaal talent ontdekken op deze gezellige markt.

Als kers op de taart krijg je in de avond op de Grote Markt vanaf 20u de Belpop Bonanza Sessie met Jan Delvaux en dj Bobby Ewing. Met twee zijn ze de spil van Belpop Bonanza, het beproefde concept rond de geschiedenis van de nationale popmuziek. Op zaterdag 21 juli presenteert het duo in Mechelen, en alleen in Mechelen, een onuitgegeven nationaal defilé. Verwacht een straf huisorkest, gereputeerde gasten als André Brasseur en Jess & James in verrassende combinaties en massa’s mooie liedjes van Belgische makelij. Een feestelijk vuurwerk mag ook zeker niet ontbreken. Nog meer gasten worden binnenkort bekend gemaakt. Kortom: vertoef een hele dag in Mechelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mechelen
Grote Markt
2800 Mechelen
za 21/07/18 van 10:00 tot 23:00
gratis
www.dezomerisvanmechelen.be