Babymassageworkshop

Cursus of workshop, Gezondheid en zorg

Praktisch: je bent vrij om je baby mee te brengen of een knuffel (liefst met armen en benen) indien je baby op dat moment slaapt of zich niet zo goed voelt. Breng een handdoek mee of een dekentje om je baby of knuffel op te leggen en in te wikkelen. Lees meer

Wat leer je?
In deze workshop krijg je meer informatie over het hoe, waar en wanneer te masseren. Ook eenvoudige technieken zoals strijkingen, knedingen, acupressuur en melken worden aangeleerd. Zowel de westerse als de oosterse massagetechnieken komen aan bod.

Samen tot rust komen door babymassage
Laat voor even de drukke wereld buiten jezelf en neem de tijd om samen met je baby van een kwaliteitsmoment te genieten, kom samen met je baby tot rust door babymassage. Door middel van massage kun je op een zachte en tedere manier met je baby communiceren. Met eenvoudige en rustige bewegingen creëer je een goede verstandhouding en herstel je de verbinding met je baby én ... met jezelf.

Babymassage is een ontspannende activiteit, voor zowel baby als mama of papa, waarbij je met zachte handelingen je baby tot rust brengt. De strelingen en zachte aanrakingen creëren bij je baby een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Je kunt voor babymassage kiezen omdat je je baby graag laat genieten, maar babymassage is ook nuttig. Deze massage heeft een positieve invloed op de fysieke en geestelijke toestand en ontwikkeling van je baby. De zachte wrijving over de huid stimuleert de hersenen en activeert de bloedsomloop. Baby's zijn hongerig naar huidcontact, een heel natuurlijke drang, die je op een ontspannen en aangename manier kan invullen waardoor de baby een diepe rust kan ervaren en deze rust ook met zich mee zal nemen, in zijn of haar celgeheugen. Babymassage kan ook pijnlijke krampen verzachten en kan verlichting brengen bij huilbaby’s.

Toon kaart Het Appèl
Brusselsesteenweg 544
2800 Mechelen
vrijdag 14 december 2018 van 19:00 tot 21:00
Mintaka
€ 50,0
info@mintaka.be
0476 35 82 38
www.mintaka.be