Ateljee de Sjarabang

Cursus of workshop, Creativiteit

Het Sjarabang-ateljee staat open voor mensen die op zoek zijn naar een plek om creatief bezig te zijn. In het ateljee is geen lesgever voorzien, wel een vrijwilliger die praktische ondersteuning biedt waar nodig. Je kan hier terecht om te tekenen, schilderen, maar ook om te breien en te haken. Sjarabang voorziet het materiaal, jij brengt de inspiratie mee! Lees meer

Sjarabang vzw staat voor inclusieve kunstbeleving. Mensen met en zonder beperking samenbrengen in creatieve workshops is onze kernactiviteit. Op woensdag en donderdag staat het vrij atelier open voor iedereen die zin heeft om in gezelschap aan de slag te gaan.

Het Sjarabang-ateljee is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een plek om tijdens de week creatief bezig te zijn. Ben je al enigszins vertrouwd met teken- en schildertechnieken zodat je op eigen houtje aan de slag kan? Werk je liever in gezelschap van anderen aan je kunstwerk? Beschik je thuis niet over het geschikte materiaal of kom je graag eens experimenteren met andere materialen dan degene die je gewoon bent? Dan ben je aan het juiste adres.

Inbegrepen in de prijs: ondersteuning vrijwilliger, materiaal, verzekering en versnapering tijdens de koffiepauze.

Voor een goeie gang van zaken, vragen we je om even vooraf in te schrijven. Bel naar Sjarabang op het nr. 015 63 96 14 of mail naar info@sjarabangvzw.be. Wil je ons volledige aanbod leren kennen? Vraag vandaag nog je (gratis) brochure aan.

Toon kaart Sjarabang vzw
Kerkhoflei 47
2800 Mechelen
Wo Van 0:00 tot 0:00 Do Van 0:00 tot 0:00
Sjarabang vzw
€ 10,0
info@sjarabangvzw.be
015 63 96 14
www.sjarabangvzw.be