Amazing Haydn 2017- Serenade en Fantasie

Concert, Klassieke muziek

Drie gerenommeerde solisten, meervoudige prijswinnaars van belangrijke internationale muziekwedstrijden, helemaal thuis op de belangrijkste Europese podia en tevens allen in Duitsland intensief actief op het vlak van kamermuziek, besloten in 2001 tot samenwerking en richtten zodoende het Trio Wiek op.
Het nieuw opgerichte ensemble toerde vervolgens doorheen Duitsland en Europa met als hoogtepunt hun debuut in 2008 in de vermaarde Berliner Philharmonie. Lees meer

Naast het "klassieke" pianotrio, bestaande uit viool, cello en piano, is het vooral Joseph Haydn geweest die aan de basis lag van ook deze bijzondere, eind 18e/eerste helft 19e eeuw, steeds geliefder en populairder wordende variante voor fluit, cello en piano, waarbij de dwarsfluit een centrale rol krijgt toebedeeld. Dit zorgt voor een kleurig timbre, vol virtuoze muzikale effecten en verleent de composities, of ze nu uit de Weense klassieke periode of uit de Romantiek komen, een blijmoedig en een bijzonder zonnig serenadeachtig karakter.
Tickets zijn Inclusief uitgebreid dranken- en dessertenbuffet na het concert

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hotel Martin's Patershof
Karmelietenstraat
2800 Mechelen
Van 15 oktober 2017 tot 15 oktober 2017 (zo van 15:00 tot 18:00)
Haydn-Genootschap Vlaanderen
€ 49,0
haydngenootschap.servus@telenet.be
015 33 11 03
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...
users.telenet.be/haydngenootschap