AFGELAST : Tai Ji : Gratis Proeflessen (Lente)

Cursus of workshop, Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Vooradgaand aan de nieuwe cursus die start op maandag 30 maart, kan je eerst kennismaken met de methodiek in 1 van de 8 proeflessen Lees meer

WAAROM ?
De weg van Tai Ji is het leren voelen en begrijpen van diepe verbinding. Eerst en vooral in jezelf en vandaar uit de verbinding naar jouw omgeving. We leren via ons eigen lichaam te werken.
Langs deze weg komen we vanzelf de aanvankelijke motivatoren tegen die ons naar Tai Ji deden kijken : ontspanning en rustpunt voor jezelf / meer focus / gezondheid van het lichaam (rugklachten, houding, gronding , oude blessures, spieren) / positief effect op ziektebeelden zoals Fybro, MS, Artrose, Bechterev...) / Fijngevoeliger worden (bvb voor martiale mensen) / de filosofie van taoïsme / ....

HOE ?
Vanuit beweging vergroten we ons lichaamsbewustzijn en gaan we (terug) op zoek naar de natuurlijke veerkracht van het lichaam.
Een reis van zoeken en opnieuw durven loslaten om dichter bij het lichaam te komen. Ontspanning is niet het doel, ontspanning is slechts een facet en een begin.

WAT DOE JE MEE ?
- 5 relaxatie-oefeningen om van het dagdagelijkse denken naar het dieper voelen van lichaam te gaan (lichaamsbewustzijn)
- Je loopt een stukje van de YANG 37 vorm mee. HIerin speuren we vooral naar kracht en stretch, in de voortdurende afwisseling van inspanning en loslaten.
- nadien wordt de ganse vorm getoond. Je bent vrij om volledig mee te lopen.
- als afronder enkele partneroefeningen (push hands) waarin we dezelfde principes zoeken en voorbij, naar de connectie met de partner

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart TSM-Mechelen
Onder den Toren 13
2800 Mechelen
Van 9 maart 2020 tot 27 maart 2020
Tai Ji Mechelen

gratis

info@taijimechelen.be
0498 68 29 56
www.facebook.com/TaijiForAll